Фонд «Тільки разом» підтримав аматорський футбол на Ковельщині

Аматорський футбол гуртує жителів сіл, що належать до Дубівської об’єднаної громади. Три команди з сіл Облапи, Бахів та Дубове Ковельського району разом тренуються і змагаються на одному полі. У командах – футболісти різної вікової категорії. Є і молодь, і досвідчені гравці.

Команди грають не лише задля власного задоволення, а й змагаються з іншими такими ж командами зі всієї області. Наприклад, ФК «Бахів» у 2015 році зайняла перше місце у змаганнях між командами Ковельського району. Тепер вони змагатимуться у футбольній майстерності із командами всієї області. А вже 30 квітня 2017 року Дубівські футболісти прийматимуть на шкільному полі команди з району.

Для спортсменів-любителів – це і дозвілля, і відпочинок після робочого дня, і можливість поспілкуватися з однодумцями. За грою і тренуваннями  спостерігають їхні дружини та діти. А підтримати бойовий дух під час змагань приходять односельчани.

Чи варто говорити, що придбання м’ячів і спортивного одягу лежить на плечах футболістів? Спеціальне взуття спортсмени теж купують самі. І якщо на м’яч ще можна виділити декілька гривень, то придбати футбольну командну форму – це вже завдання складніше. У цьому питанні допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Питання підтримки аматорського футболу в Ковельському представництві Фонду вирішили швидко. На умовах співфінансування придбано 45 комплектів футбольної форми: 17 комплектів для ФК “Колос Облапи”,  по 14 комплектів для ФК “Колос Дубове” і ФК “Бахів”. Крім того, для ФК «Бахів» ще придбали один футбольний м’яч.

tilkyrazom

Залиште коментар