Дайджест «Тільки разом». ВІДЕО

У підсумках тижня в проекті «Дайджест» ви дізнаєтеся, хто став переможцями традиційного фестивалю «Поліська регата» з екстремально-водного відпочинку. Сюди звідусіль восьмий рік поспіль приїжджають команди веслувальників байдарок, аби долати в’юнкі маршрути Стоходу, Прип’яті та озера Люб’язь, позмагатися між собою та насолодитися активним відпочинком.

Дати шанс на видужання через нове обладнання для центральної районної лікарні в Турійську стало можливим через роботу Турійського представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», де на умовах співфінансування вдалося реалізувати 18 проектів, які стосуються різних сфер життя, зокрема й медицини. Нещодавно для лікарні придбали новий професійний дефібрилятор та інгалятори-небулайзери.

А ще дізнайтесь більше про законопроект, який два роки не приймають у Верховній раді, але, який зміг би врегулювати питання землі, що знаходиться поза межами населених пунктів. Як врегулювати ці питання на місцевому рівні у матеріалі партнерського проекту «На межі».

На завершення випуску мистецтво у дитячих руках в рамках виставки робіт «Чарівний пензлик», що стартувала в Арт-галереї Центрального універмагу Луцька.

Тільки добрі, актуальні новини у проекті «Дайджест».

tilkyrazom

Залиште коментар