Дайджест Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. ВІДЕО

До вашої уваги випуск програми Дайджест Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Наші журналісти підготували для вас найцікавіші новини за тиждень, що відбулися на Волині та в Луцьку.

Із партнерського проекту «На межі» ви дізнаєтеся, чому у селі Бужани Горохівського району отруєна вода, як з цим бореться  громада та чи вдасться людям вирішити давню проблему.

На Волині відбулася перша конференція присвячена князям Радзівіллам. Науковці з України, Республік Польщі й Білорусі обговорювали минуле і сучасне Волині та Полісся. Захід тривав два дні. Усі учасники відвідали історичні пам’ятки Олики. Міжнародна конференція відбувся з ініціативи та підтримки народного депутата Ірини Констанкевич.

Традиційно ми підготували матеріали про ініціативні громади, які співпрацюють із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Зокрема, як мешканці села Воєгоща спортивний майданчик облаштували та про швидкісний безплатний WI-FI, який тепер активно використовують учні Луцької ЗОШ№11.

Окрім цього дивіться справжній майстер-клас з веслування на новому човні від волинської спортсменки Марії Повх. Вже 16 років дівчина займається веслуванням на байдарках і каное й на сьогодні є єдиною представницею Волині, яка входить у збірну України з цього виду спорту та фіналісткою Олімпійських ігор. Щоб наша землячка мала змогу й далі професійно займатися спортом та захищати честь країни на змаганнях найвищого рівня, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Волинською обласною федерацією каное, на умовах співфінансування, придбали Марії байдарку португальської фірми «Нела».

Кожен випуск телепередачі виходить із сурдоперекладом.

 

tilkyrazom

Залиште коментар